|
Odcinek 1 - Pilot |
| Autor |
Wiadomość |
bunia
Administrator

Wiek: 23 Dołączyła: 23 Lis 2008 Posty: 278 Skąd: btm/opo/wro
|
Wysłany: 2008-12-08, 10:25 Odcinek 1 - Pilot
|
|
|
Wczoraj w końcu udało mi się zacząc oglądać ten serial.
Bylam sceptycznie nastawiona, ponieważ nie przepadam za serialami kryminalnymi.
ALe nie! :D jakże się myliłam, że się nie wciągnę
Podobało mi się bardzo! |
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother. |
|
|
|
 |
|
|
Nobody_Knows
Serialomaniaczka

|
Wysłany: 2008-12-17, 01:06
|
|
|
| Oglądałaś w TV czy ściągnęłaś? Bo ja osobiście gdybym oglądała "Dextera" na TVN na pewno nie obejrzałabym dalej po 1 odcinku. Cenzura i okropne tłumaczenie niestety w przypadku tego serialu straszne go niszczą. Powiem szczerze, że pierwszy, nawet może dwa kolejne jakoś mnie nie przekonały, wydawał mi się dziwny, ale później! Jedno trzeba przyznać, im bliżej końca sezonu, tym robi się goręcej i o wiele bardziej ciekawie. |
_________________ *Skins *Dexter *Ugly Betty *Bones *Criminal Minds *Nip tuck *Desperate Housewives *House M.D. *Friends *The unit *Dirty, sexy, money *Studio 60 *39 i pół *The mentalist *Life *Castle *Californication |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

Wiek: 23 Dołączyła: 23 Lis 2008 Posty: 278 Skąd: btm/opo/wro
|
Wysłany: 2008-12-18, 00:22
|
|
|
| Nobody_Knows, na szczęście ściagnęłam, bez lektora :D |
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother. |
|
|
|
 |
|
|