Ja oglądałem tylko pierwszy sezon. Później jakoś przegapiłem kilka odcinków (tak ok. 3) i już nie wiedziałem co się w tym filmie dzieje. Trochę mnie wkurzało w tym filmie to, że w każdym odcinku działo się wszystko co tylko mogło i nic sensownego z odcinka nie wynikało...
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother.
nie musze oglądać wszystkich seriali,żeby byc serialomaniaczką?to może być kilka seriali,które lubię i w ten sposób moge być serialomaniaczką.Poza tym jakbyś nie wiedział to w Polsce jest demoracja,a co za tym idzie,można się nazywać kim się chce:) to tak przy okazji
a wracając do tematu - buniu ciesze się,że nie ejstem sama :)
Zdecydowanie 1 sezon. Niesamowity pilot sezonu, kiedy dochodzi do katastrofy. Cały pomysł na serial świetny. Później z pomysłami trochę gorzej, ale nadal trzymał w napięciu.
wszystkie. A na pewno 1, 4 i 5. 2 zaraz za nimi no i 3 troche odbiegał, ale mało.
W sumie, to chyba od Losta zaczeła się moja serialomania. Uwielbiam :D
WSZYSTKIE. Co prawda kiedyś oglądali ze mną ten serial prawie wszyscy moi znajomi, teraz już tylko ja, ale zupełnie mi to nie przeszkadza nieważne jak bardzo ten serial leci w kosmos. Ma urok i atmosferę jak żaden inny. Chociaż tych poprzednich sezonów nie pamiętam tak bardzo.
Nie chce mi się oglądać od początku.
Pierwszy sezon najlepszy, jeszcze drugi trzymał poziom, ale dalsze można już tylko oglądać z czystej ciekawości... Bez poczucia straty, gdy się pominie któryś odcinek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum