Wysłany: 2009-07-04, 12:24 New - jakich seriali zagranicznych brakuje?
Witam w nowej odsłonie forum ;)
Z racji iż od powstania forum doszło trochę seriali - proszę was o propozycje dodawania nowych.
Pozdrawiam :)
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother.
Zdecydowanie brakuje mi True Blood - rewelacyjny serial
także świetny The Tudors z niesamowitym Jonathanem Rhys Meyersem
polecam również Sons of Anarchy - bardzo ciekawy serial
aniazlipca, okay ;) napisz mi tylko proszę do jakich gatunków zaliczyć te seriale
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother.
Ja proponuję dorzucić do kryminalnych, sensacyjnych dorzucić Flashpoint, a także polskie Sfora i 2 część Fałszerze - powrót Sfory oraz Odwróceni.
Black Donnellys również polecam
R.A.B., wolałabym nie dodawać polskich seriali więcej...
aniazlipca, postaram się to jakoś zorganizować ;)
R.A.B., wg Ciebie dobre, według innych beznadziejne
;p
ja na przykład nawet ich nie kojarzę... no, moze odwróconych, ale też nigdy nie widziałam ;>
o to chodzi.
Te, które są tutaj, sa znane generalnie wszystkim
no offence
Zdecydowanie brakuje mi True Blood - rewelacyjny serial
także świetny The Tudors z niesamowitym Jonathanem Rhys Meyersem
polecam również Sons of Anarchy - bardzo ciekawy serial
p tak zdecydowanie jestem za true blood i za tudorami. Świetne seriale.
bunia, to, że nie udzielam się na forum wcale nie oznacza, że nie jestem fanką "bones", a dodanie "Ostrego dyżuru" byłoby dobrym posunięciem, ponieważ według mnie(i nie tylko) to najlepszy serial medyczny jaki do tej pory powstał i poza mną ma wielu fanów więc na pewno nie tylko mi zależy na jego dodaniu.
bunia, to, że nie udzielam się na forum wcale nie oznacza, że nie jestem fanką "bones"
nic takiego nie napisałam.
black_rose napisał/a:
a dodanie "Ostrego dyżuru" byłoby dobrym posunięciem, ponieważ według mnie(i nie tylko) to najlepszy serial medyczny jaki do tej pory powstał i poza mną ma wielu fanów więc na pewno nie tylko mi zależy na jego dodaniu.
Moim zdaniem nie jest najlepszy, ale okay :)
Poza tym to zakończony serial, więc pewnie i tak nie będzie się nikt na jego temat udzielał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum