|
New - jakich seriali zagranicznych brakuje? |
| Autor |
Wiadomość |
bunia
Administrator

Wiek: 23 Dołączyła: 23 Lis 2008 Posty: 278 Skąd: btm/opo/wro
|
Wysłany: 2009-07-04, 13:24 New - jakich seriali zagranicznych brakuje?
|
|
|
Witam w nowej odsłonie forum ;)
Z racji iż od powstania forum doszło trochę seriali - proszę was o propozycje dodawania nowych.
Pozdrawiam :) |
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother. |
|
|
|
 |
|
aniazlipca

|
Wysłany: 2009-07-04, 21:44
|
|
|
Zdecydowanie brakuje mi True Blood - rewelacyjny serial
także świetny The Tudors z niesamowitym Jonathanem Rhys Meyersem
polecam również Sons of Anarchy - bardzo ciekawy serial |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2009-07-04, 21:53
|
|
|
aniazlipca, okay ;) napisz mi tylko proszę do jakich gatunków zaliczyć te seriale |
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother. |
|
|
|
 |
R.A.B.
|
Wysłany: 2009-07-04, 21:59
|
|
|
Ja proponuję dorzucić do kryminalnych, sensacyjnych dorzucić Flashpoint, a także polskie Sfora i 2 część Fałszerze - powrót Sfory oraz Odwróceni.
Black Donnellys również polecam |
|
|
|
 |
aniazlipca

|
Wysłany: 2009-07-04, 22:06
|
|
|
True Blood- fantasy, horror, dramat - może utworzyć osobny temat, folder?
The Tudors - historyczny, dramat obyczajowy
Sons of Anarchy - akcja, dramat |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2009-07-04, 22:20
|
|
|
R.A.B., wolałabym nie dodawać polskich seriali więcej...
aniazlipca, postaram się to jakoś zorganizować ;) |
|
|
|
 |
R.A.B.
|
Wysłany: 2009-07-04, 22:36
|
|
|
| bunia napisał/a: | R.A.B., wolałabym nie dodawać polskich seriali więcej...
|
czemu nie?? Te seriale to jedyne polskie które są wg mnie naprawdę dobre. Oczywiście nie wywieram presji tym zdaniem, ot zwykła ciekawość :P |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2009-07-04, 22:47
|
|
|
R.A.B., wg Ciebie dobre, według innych beznadziejne
;p
ja na przykład nawet ich nie kojarzę... no, moze odwróconych, ale też nigdy nie widziałam ;>
o to chodzi.
Te, które są tutaj, sa znane generalnie wszystkim
no offence |
|
|
|
 |
Petit

|
Wysłany: 2009-07-05, 18:26
|
|
|
| aniazlipca napisał/a: | Zdecydowanie brakuje mi True Blood - rewelacyjny serial
także świetny The Tudors z niesamowitym Jonathanem Rhys Meyersem
polecam również Sons of Anarchy - bardzo ciekawy serial |
p tak zdecydowanie jestem za true blood i za tudorami. Świetne seriale. |
_________________ serialomaniaczka :D
 |
|
|
|
 |
black_rose
|
Wysłany: 2009-08-26, 15:19
|
|
|
| proponuje dodać serial bones oraz ostry dyżur, bardzo mi na tym zależy. |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2009-08-27, 18:23
|
|
|
black_rose, http://serialowy.info/kosci-bones-vf22.htm
Pokaż, że piszesz, to dodam ostry dyżur. |
|
|
|
 |
black_rose
|
Wysłany: 2009-08-28, 18:36
|
|
|
| bunia, to, że nie udzielam się na forum wcale nie oznacza, że nie jestem fanką "bones", a dodanie "Ostrego dyżuru" byłoby dobrym posunięciem, ponieważ według mnie(i nie tylko) to najlepszy serial medyczny jaki do tej pory powstał i poza mną ma wielu fanów więc na pewno nie tylko mi zależy na jego dodaniu. |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2009-08-30, 19:24
|
|
|
| black_rose napisał/a: | | bunia, to, że nie udzielam się na forum wcale nie oznacza, że nie jestem fanką "bones" |
nic takiego nie napisałam.
| black_rose napisał/a: | | a dodanie "Ostrego dyżuru" byłoby dobrym posunięciem, ponieważ według mnie(i nie tylko) to najlepszy serial medyczny jaki do tej pory powstał i poza mną ma wielu fanów więc na pewno nie tylko mi zależy na jego dodaniu. |
Moim zdaniem nie jest najlepszy, ale okay :)
Poza tym to zakończony serial, więc pewnie i tak nie będzie się nikt na jego temat udzielał. |
|
|
|
 |
Ace jr
Ace jr

|
Wysłany: 2009-09-11, 09:50
|
|
|
| Brakuje mi tu serialu The Crow- Kruk z 1998 szukam własnie z lektorem narazie tylko znazłem z napisami jakby ktoś miał niech da mi znać na PM |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2010-05-12, 09:17
|
|
|
| Pewnie znów brakuje jakichś seriali, bo wyrastają one jak grzyby po deszczu :) |
|
|
|
 |
|
|