Wysłany: 2008-11-26, 15:08 Konkurs na nabijacza postów :D
Z racji tego, że forum dopiero wystartowało, obwieszczam wszem i wobec konkurs na najlepszego nabijacza postów :D
Osoba, która do 15 grudnia napisze najwięcej postów (co najmniej 500) zostanie uhonorowana nagrodą.
Jaką?
Dwugigowym pendrivem idealnym na przenoszenie na nim kolejnych odcinków naszych ulubionych seriali :D
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother.
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother.
Mam nadzieję, że więcej niż 1 osoba weźmie udział ;)
Dokładnie,pisze się bo jest ciekawie xD Ja nawet się na to nie szarpię bo zeby nabijać posty musze mieć chęc i ochotę i strasznie się nudzić :) Powodzenia życzę pozostałym xD A ja i tak będę się wypowiadać :)
Freddie
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: UK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum