|
Działy |
| Autor |
Wiadomość |
przemek

|
Wysłany: 2008-11-25, 20:03 Działy
|
|
|
Zastanawiam się czy nie warto dodać działu 'komediowe' - 'Friends', 'Seks w wielkim mieście' chyba bardziej pasują tam niż do młodzieży i obyczaju... (albo może jakaś kategoria seriali które już zostały zakończone?)
I mam jeszcze jedno pytanie - można w jakiś sposób zmienić kolor czcionki na ciemniejszy? |
|
|
|
 |
|
|
bunia
Administrator

Wiek: 23 Dołączyła: 23 Lis 2008 Posty: 278 Skąd: btm/opo/wro
|
Wysłany: 2008-11-25, 20:57
|
|
|
zastanawiałam się nad tymi zakończonymi... to dobry pomysł..
i z tymi komediowymi właściwie też...
pomyśli się ;)
a czcionkę owszem da się zmienić, tyle, że to babranie się w plikach stylu, zatem zabiorę się do tego w dłuższej wolnej chwili :D |
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother. |
|
|
|
 |
Nobody_Knows
Serialomaniaczka

|
Wysłany: 2008-11-25, 21:05
|
|
|
| Może poprostu stworzyć dział "Inne" i tam upchać całą resztę? Np. "Bones", "Criminal Minds", "The unit", "CSI...", "Nip tuck" itd. |
_________________ *Skins *Dexter *Ugly Betty *Bones *Criminal Minds *Nip tuck *Desperate Housewives *House M.D. *Friends *The unit *Dirty, sexy, money *Studio 60 *39 i pół *The mentalist *Life *Castle *Californication |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2008-11-25, 21:10
|
|
|
ja bym te dała do sensacyjnych ;>
ale mogę się mylić ;> |
_________________ Oglądam: Chirurdzy, House M.D, Ally Mc Beal, The l word, Seks w wielkim mieście, Californication, Hotel Babylon, Chuck, Londyńczycy, Teraz albo nigdy, 39 i pół, Skins, Weeds, Prywatna praktyka, OTH, The O.C, Priviliged, Brothers & Sisters, Gossip Girl, Heroes, The listener, Glee, How I met your mother. |
|
|
|
 |
Petit

|
Wysłany: 2008-11-25, 21:12
|
|
|
| Ja też:) |
_________________ serialomaniaczka :D
 |
|
|
|
 |
Nobody_Knows
Serialomaniaczka

|
Wysłany: 2008-11-25, 21:12
|
|
|
Ale jak za dużo da się kategorii to forum będzie dłuuuuuuuuuuuuuuugie. Chyba, że:
*Najpopularniejsze
-House
-Chirurdzy itd..
# Betty itd
*Sensacyjne
-Lost
-Bones
#inne |
_________________ *Skins *Dexter *Ugly Betty *Bones *Criminal Minds *Nip tuck *Desperate Housewives *House M.D. *Friends *The unit *Dirty, sexy, money *Studio 60 *39 i pół *The mentalist *Life *Castle *Californication |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2008-11-26, 00:40
|
|
|
kurcze... to ja już nie wiem :(
rączki opadają :P |
|
|
|
 |
przemek

|
Wysłany: 2008-11-26, 09:37
|
|
|
Ej no ale żeby teraz Chirurdzy byli w komediowych - to dopiero komedia |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2008-11-26, 13:11
|
|
|
| przemek, wikipedia mi tak powiedziała ;> |
|
|
|
 |
bunia
Administrator

|
Wysłany: 2008-11-26, 13:18
|
|
|
| ok, dodałam brzydulę ;) |
|
|
|
 |
Petit

|
Wysłany: 2008-11-26, 19:31
|
|
|
| dziekuję,dziekuję:) |
_________________ serialomaniaczka :D